Classes i cursos d’Anglès

ENGLISH   ESPAÑOL

Per què escollir ELOQÜENT ENGLISH?

Cada estudiant té la seva propia raó per voler aprendre un idioma estranger i vé a classe amb la seva pròpia barreja individual d’ expectatives i metes, fortaleses i febleses , coneixements i habilitats.

Per a alguns, l’aprenentatge de l’anglès és només un hobby i una excusa divertida per a  conèixer gent nova i socialitzar, mentre practica i desenvolupa una habilitat útil. D’altres, que ja han arribat a un nivell amb el que estan contents, només volen mantenir-lo i reforçar-lo per tal d’ampliar els seus horitzons i millorar el seu CV en un sentit general. També hi ha aquells que necessiten  desenvolupar el seu anglès per a un propòsit específic i  que estan treballant per un objectiu dins d’un termini establert.

Aquí, a Eloqüent English, enlloc de posar el material del curs i el sistema d’exàmens al centre de la nostra planificació, hem dissenyat els nostres cursos al voltant de per què els estudiants trien  inscriure’s en les classes d’anglès. Per tant, en lloc d’oferir una àmplia gamma de cursos des de nivell de principiants a nivell  expert (Proficiency ) com una acadèmia de llengua tradicional podria fer, ens hem centrat en la mena d’estudiants que estan buscant una cosa una mica diferent. Les classes estan dissenyades per ser divertides i eficaces i es centren en temes interessants i activitats basades en habilitats.

grups reduïts

Creiem que un ingredient absolutament crucial per a l’èxit en l’aprenentatge d’una llengua és tenir una àmplia oportunitat de parlar i ser escoltat! (i quan sigui necessari, corregit). Per tant, limitem  dràsticament la mida de les nostres classes per tal de ser capaços de donar a cada estudiant l’atenció personal que necessita i mereix. També som conscients que molts estudiants tenen una agenda molt atapeïda i potser no tenen tant de temps per dedicar-hi a estudiar anglès com els agradaria. Per tant, oferint classes petites som capaços d’ajudar a accelerar el procés d’aprenentatge, permetent als estudiants progressar més ràpidament del que ho farien estudiant més hores en grups més grans.

Totes les sessions d’anglès són donades per Anna.

Més informació