Club de conversa – cat

ENGLISH   ESPAÑOL

Enlightening Conversation at Eloquent!

FES-LO SERVIR  O PERD-LO!

Com qualsevol que hagi estudiat una llengua estrangera segur que estarà d’acord, la vella dita de “Fes-lo servir  o perd-lo!”és molt apropiada quan es parla de les habilitats lingüístiques.

Les sessions de club de conversa estan adreçades  als adults que ja han assolit un cert nivell de fluïdesa en anglès i volen mantenir i desenvolupar el seu nivell mitjançant la pràctica regular. Aquestes sessions estan dissenyades especialment per a les persones que no volen inscriure’s  a un curs en una acadèmia de la llengua formal, però que estan buscant alguna cosa una mica més estructurada, desafiant i productiva que el típic intercanvi d’idiomes.

Club de conversa

Com el nom suggereix, les sessions cobriran una àmplia gamma de temes, incloent qüestions mundials, temes d’actualitat, els viatges, la cultura, les arts, la tecnologia, la ciència, el medi ambient, filosofia, etc …

Cada sessió se centrarà en un tema específic i la conversa  es basarà en una sèrie de preguntes o l’anàlisi d’un article, vídeo o clip d’àudio. A més d’encoratjar als estudiants a desenvolupar les seves habilitats parlades , les sessions també es centraran en l’ampliació del seu vocabulari incloent modismes i expressions i en reconèixer i comprendre les referències culturals, alhora que en corregir i perfeccionar l’ús d’estructures gramaticals dels alumnes.

NIVELL 1:

Per als estudiants que han assolit un nivell equivalent de First Certificata o Advanced (B1 & B2)

NIVELL 2:

Per als estudiants que han assolit un nivell equivalent Advanced o Proficiency (C1 & C2)

Si no estas segur de  quin nivell seria el més apropiat per a tú , si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres per organitzar una visita per prendre un cafè i xerrar i et podrem aconsellar.

Posa’t en contacte amb nosaltres per més informació