Sobre Anna i Eloqüent English

ENGLISH   ESPAÑOL


me & pixiesobre mi – anna

Nascuda i criada a la bonica ciutat de Cheltenham al cor dels Cotswold, Anglaterra, vaig créixer amb passió per la dansa i el teatre i amb ganes de viatjar. Me’n vaig anar de casa als 19 anys per estudiar dansa contemporània i arts escèniques i després de graduar-me vaig dedicar els anys següents a ballar, ensenyar i viatjar a Anglaterra, Japó, Grècia i els EUA .

 

L’any 2004 tenia ganes d’una nova aventura i em vaig formar com a professora TEFL ( l’ensenyament d’anglès com a llengua estrangera) acceptant posteriorment una oferta de treball en una acadèmia d’idiomes als afores de Barcelona. Plena d’emocions i somnis d’aprendre espanyol mentre prengués el gloriós sol de la Mediterrània, vaig aterrar en una ciutat plena de catalanoparlants en una nit molt plujosa. Mentre em quedava amarada a la vorera tractant desesperadament de protegir les meves maletes del martelleig de la pluja, em vaig adonar que no sabia absolutament res sobre el lloc al que m’acabava de mudar  deixant-ho tot – ni tan sols quins idiomes es parlava!  (Em fa vergonya dir que en aquell moment jo mai no havia sentit a parlar del català). Malgrat això , la meva impetuositat va donar els seus fruits i ràpidament em enamorar de cap a peus de la ciutat que, aleshores,  vaig anomenar feliçment, casa meva.

Quan no estic treballant a Eloquent English se’m pot trobar fent les coses que més m’agrada  Sortir amb el meu xicot i passejar a la nostra petita gossa salsitxa “Pixie” al voltant dels bells carrers i parcs de Barcelona, pintar, llegir, escriure, anar al cinema i gaudir dels magnífics restaurants de la ciutat. I una cosa que espero ser capaç de fer encara més en el futur – escapar-me en tants viatges llampec com sigui  possible de tornada a casa a Anglaterra per veure la meva família i amics

ELOQÜENT ENGLISH

Eloqüent English és un projecte que s’ha anat preparant durant un llarg temps i combina tots els aspectes que més m’agraden dels idiomes i de ser una estrangera que treballa i viu en un entorn multilingüe. Inspirada pel desig de treballar per a mi i dedicar el meu temps i energia a una cosa que m’apassiona, vaig decidir combinar tots els coneixements i l’experiència que he acumulat durant els anys per crear una empresa que ofereix serveis basats en el meu propi i únic còctel d’experiència. Alhora, tenint en compte el que m’agradaria que m’oferissin com un estudiant d’idiomes o com un negoci – gran o petit – que treballa amb o que espera atreure a clients o col·laboradors internacionals.

Des de la meva arribada a Barcelona en 2004, he estat en les dues cares de la moneda, per així dir-ho,  tant com a estudiant com a professora / traductora. He ensenyat Anglès i Anglès Negocis per a estudiants de totes les edats en acadèmies i empreses. He passat 8 anys treballant per a importants empreses locals en les funcions d’administració i de servei al client i proporcionant suport d’idiomes. I també he estat una estudiant d’idiomes, estudiant espanyol i català en grup i classes privades i preparant i realitzant exàmens. Per tant, em sento segura que, siguin quines siguin les teves necessitats lingüístiques personals, serem capaços de crear el perfecte “Servei d’Idioma a Mida ” per a tu, aquí a Eloqüent English.

Titulacions en ensenyament i idiomes

PGCEA (Post Graduate Certificate of Education of Adults) – University of Surrey, 2002

TESOL (Certificate of Teaching English to Speakers of Other Languages) – Trinity College London, 2004

Further Certificate for Teachers of Business English – London Chamber of Commerce and Industry, 2004

DELE (Diploma de Español como Lengua Extranjera) Nivel C2 – Instituto Cervantes, 2009